duminică, 31 mai 2009

Eu as pleca....



Campanie electorala din nou. Dar noi defapt suntem in campanie mereu, deoarece mandatele sunt atat de scurte incat cei de la conducere nu pot sa traga destule tunuri, in timpul mandatului pe langa a da tunuri au grija sa dea bine intodeauna. M-am saturat de cacatul asta de oamenii de sunt adunati in aceasta tara. Pana acum ma mai duceam la vot,dar acum gata, NU MAI VOTEZ. Sa se repete la nesfarsit alegerile, de orice fel ar fi ele, sa se bage mereu banii in organizarea lor. Oricum sunt mai putiniii decat banii pierduti de stat (adica noi toti) daca se alege cineva. Mai bine ca ei sa fie mereu in campanie, sa se intepe sa nesfarsit, ma pish pe ei. Chiar nu e nimeni care sa vrea sa faca ceva bun. Pe langa circul si promisiunile aiurea care il fac, cea mai tare porcarie ce au gasit a face este programul prima casa. Asta mi-a pus capac, de aceea NU MERG LA VOT. Sa fie anarhie, sa se schimbe generatiile, sa se schimbe sistemul.Porcaria asta de democratie este nociva dezvoltarii umane.

Prima casa este o insulta la adresa celor care au citit mai multe de trei carti in viata lor. Ce este acest program defapt au scris multi : link1, link2.
Candidatii care nu stiu sa vorbeasca gramatical corect sunt deasemenea o insulta. Poate nici eu nu stiu dar nu candidez nicaieri.
Insulta sunt si primarii care accepta firme ce ridica masinii parcate pe bulevarde in cinditiile in care nici o primarie nu asigura mai mult de jumatate din locurile de parcare necesare.
Cam multe insulte la adresa poporului si mai ales la adresa celor care muncesc si contribuie. MA PIS PE EI.
Exista si oamenii care nu se uita la tv, care nu stiu nimic despre cine conduce tara, care nu stiu cine este Geoana, Boc, Nikita, Gigi, Torje,Plugaru....oameni care isi vad de treaba si produc ceva.
Doar ca daca exista, sigur sunt pe picior de plecare din tara. Eu stiu unul.


Niciun comentariu: