luni, 30 iunie 2008

Inceput de saptamana



..si inceput de luna.
Maine aniversez o luna de cand sunt la noul loc de munca. Pana acum am o impresie placuta, este actrivitate, este atmosfera relaxanta, este oameni destepti, este si fete frumoase si de pe 15 o sa fie si bani ...ce-ti poti dorii mai mult.

Aseara s-a terminat si euro 2008, parca un pic prea repede. A fost frumos, s-a jucat fotbal, ai nostrii nu s-au dezmintit de caracterul nostru de invingatori si au plecat cu coada intre picioare. Multumim lui Pitzi ca a avut el grija....nu puteam sa jucam ofesiv ca doar trebuia sa ne etalam departamentul defensiv ca doar de acolo are ciobanul sef jucatori de vanzare. Poate cand o sa avem un antrenor strain o sa vedem si noi adevarata valoare a echipei nationale, pana atunci pute a branza de oaie.

Au inceput sa-si faca aparitia noile modele de Dacii Sandero, am avut o licarire acum ceva timp sa fac un leasing pe una dar dupa ce le-am vazut acum doua saptamani in granita la Ruse, mi s-a luat instant de gandul ala. Masina este tot sub nivelul uneia straine, pare facuta din aceleasi materiale ieftine precum Loganul doar ca le-au aranjat si modelat altfel, si la pretul ala chiar ca se merita mult mai mult o Yaris care arata si este intr-un fel...pacat ca este masina de fetitza.


Niciun comentariu: